جاده چالوس یک‌طرفه شد (۱۵ تیر ۱۴۰۴) ابتلا به این بیماری‌ها می‌تواند خطر افسردگی را دو برابر کند پرهیز از ایجاد شوک دمایی در اولین لحظات گرمازدگی هشدار نارنجی هواشناسی برای سه استان کشور صادر شد (۱۵ تیر ۱۴۰۴) تکرار حماسه مدافعان سلامت در جنگ ۱۲ روزه | لزوم بازنگری در سرمایه انسانی حوزه بهداشت استخدام ۲۰۰ عضو هیئت علمی قراردادی در دانشگاه فرهنگیان تصویب شد اعلام جزئیات ترم تابستانی دانشگاه فرهنگیان پیش‌بینی هواشناسی امروز (۱۵ تیر ۱۴۰۴) | رگبار و رعدوبرق در شمال و شمال‌غرب کشور پرواز‌های «هما» از اهواز و شیراز به مقصد دبی برقرار شد هشدار سازمان هواپیمایی: فروش بلیت برای پرواز‌های ساعات شب جعلی و غیرمجاز است بازگشایی فرودگاه شهید مدنی تبریز | نخستین پرواز استانبول انجام شد (۱۴ تیر ۱۴۰۴) + فیلم تأمین قطار‌های فوق‌العاده برای ایام تاسوعا و عاشورای حسینی ۱۴۰۴ فرمول مراقبت از پوست صورت در تابستان برای دادن غذا و نوشیدنی نذری از این ظرف‌ها استفاده نکنید مراقب گرمازدگی در داخل خانه باشید آیا زیاد خوردن لبنیات، کابوس شبانه می‌آورد توصیه‌های تابستانی برای مادران باردار پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی در روز‌های تاسوعا و عاشورای حسینی (۱۴ و ۱۵ تیر ۱۴۰۴) پروازهای شرکت‌های عربی به ایران از سر گرفته شد ۱۷ مصدوم در حادثه آتش‌سوزی مجتمع تجاری درگهان (۱۳ تیر ۱۴۰۴) هشدار رئیس انجمن علمی روانپزشکان ایران: آثار روانی و اجتماعی جنگ نیازمند توجه و سیاست‌گذاری فوری است ۲۵ استان با تنش آبی مواجه هستند استاد دانشگاه فردوسی مشهد: سران صهیونیستی و آمریکایی شمر و یزید زمان ما هستند تمدید مهلت ثبت اعتراض آزمون‌های نهایی پایه دوازدهم ویدئو | ازسرگیری پروازها در فرودگاه‌های اصفهان و تبریز ۱۱ کشته در حادثه ریزش ساختمانی در پاکستان نخستین پرواز خارجی در فرودگاه امام خمینی (ره) به زمین نشست (۱۳ تیر ۱۴۰۴) ۲۵ سال حبس در انتظار ارسال کنندگان فیلم و تصویر به شبکه‌های معاند
سرخط خبرها

پلیس در جست‌وجوی جنایتکار مشهدی | شهروندان متهم را شناسایی کنند + عکس

  • کد خبر: ۱۶۱۹۷۶
  • ۱۳ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۱:۵۹
پلیس در جست‌وجوی جنایتکار مشهدی | شهروندان متهم را شناسایی کنند + عکس
خانواده موتورسوار مرگ مغزی مشهدی که توسط مردی مسلح کشته شد، اعضای بدن وی را به بیماران نیازمند اهدا کردند و پلیس به دنبال دستگیری متهم این پرونده است.

به گزارش شهرآرانیوز، تیباسواری که پس از مشاجره خیابانی با دو جوان موتورسوار، در تاریکی شب آن‌ها را با شلیک گلوله از سلاح شکاری مجروح کرده بود، در حالی از صحنه حادثه گریخت که راکب موتورسیکلت دچار مرگ مغزی شد و خانواده وی نیز اعضای بدنش را به بیماران نیازمند اهدا کردند.

این جنایت هولناک ساعت ۲:۳۰ بامداد سوم اردیبهشت در منطقه خواجه ربیع مشهد هنگامی فاش شد که یکی از نیرو‌های انتظامی در تماس با قاضی ویژه قتل عمد، وی را در جریان شلیک‌های مرگبار تیباسواری گذاشت که یکی از مجروحان پس از انتقال به بیمارستان دچار مرگ مغزی شد. در پی دریافت این خبر، قاضی دکتر صادق صفری در حالی به سوی بیمارستان شهید هاشمی نژاد حرکت کرد که تلفنی دستورات سری خاصی را برای پیگیری و ردزنی عامل یا عاملان جنایت صادر کرد. دقایقی بعد با حضور مقام قضایی در مرکز درمانی، تحقیقات درباره دو جوان مجروح آغاز شد، اما سعید نوروزی (راکب موتورسیکلت) به دلیل اصابت گلوله‌های متعدد ساچمه‌ای به ناحیه سر، به اغما رفته بود و پزشکان ازمرگ مغزی وی خبر می‌دادند و «امید» مصدوم دیگر نیز در بیهوشی به سر می‌برد و قادر به بازجویی نبود. در همین حال دامنه تحقیقات قاضی صفری به محل شلیک کشیده شد و بررسی‌های تخصصی تا صبح روز بعد به طول انجامید.

بررسی‌های مقدماتی بیانگر آن بود که دو جوان موتورسوار در خیابان قائم (عج) در حرکت بودند که مشاجره‌ای بین آن‌ها و تیباسواران رخ داده است، اما پس از طی مسافتی ناگهان، یکی از سرنشینان تیبا، در حالی که سلاح شکاری را در دست می‌فشرده، از خودرو پیاده شده و به سمت موتورسواران شلیک کرده است.

یکی از شاهدان عینی در این باره به قاضی شعبه ۲۰۸ دادسرای عمومی و انقلاب مشهد (شعبه ویژه پرونده‌های جنایی) گفت: من و امید و سعید (موتورسواران) بچه محل هستیم. در آن ساعت بامداد من هم از همان خیابان عبور می‌کردم که هم محله‌ای هایم را دیدم و شنیدم که تیباسواران به آن‌ها توهین کرده اند. به همین دلیل با موتورسیکلت به دنبال آن‌ها رفتیم که ناگهان یکی از سرنشینان تیبا بیرون آمد و پس از شلیک تیر هوایی، لوله سلاح را به سمت امید و سعید گرفت و ماشه را فشرد. او قصد داشت به طرف من هم شلیک کند که من از ترس پا به فرار گذاشتم، اما آن‌ها را نشناختم. فقط دیدم که یک خانم در صندلی جلو نشسته و جوان دیگری هم در صندلی عقب تیبا بود. این شاهد عینی ادامه داد: با این حال، برادر سعید آن‌ها را شناخت و گفت که جوان معروف به «موتوری» شلیک کرده است. یکی دیگر از شاهدان که از نزدیکان جوان مصدوم است نیز به مقام قضایی گفت: من مقابل کلوب ایستاده بودم که دیدم راننده تیبا ترمز دستی کشید و محمد از خودرو پیاده شد و شلیک کرد. وقتی دیدم برادرم و سعید روی زمین افتادند به سرعت خودم را بالای سر آن‌ها رساندم و فریاد زدم چه کار می‌کنی؟ البته او نمی‌دانست که امید برادر من است وگرنه آن‌ها را نمی‌زد، شاید هم قصد داشت مقابل دوست دخترش قدرت نمایی کند!

در حالی که تحقیقات قضایی در این باره ادامه داشت، چند روز بعد خانواده «سعید نوروزی» (جوان مرگ مغزی) در یک اقدام خداپسندانه، اعضای پیکر وی را به بیماران نیازمند اهدا کردند و بدین ترتیب این پرونده جنایی وارد مرحله جدیدی شد. در همین حال قاضی صفری دستورات ویژه‌ای را برای ردیابی عامل فراری این جنایت مسلحانه صادر کرد و گروه ورزیده‌ای از کارآگاهان اداره جنایی پلیس آگاهی خراسان رضوی به سرپرستی سرهنگ، ولی نجفی (رئیس دایره قتل عمد آگاهی) رصد‌های اطلاعاتی را برای شناسایی مخفیگاه متهم فراری آغاز کردند.

پلیس در جست‌وجوی جنایتکار مشهدی | شهروندان متهم را شناسایی کنند + عکس

از سوی دیگر مقام قضایی با دستور انتشار تصویر بدون پوشش متهم از شهروندان خواست چنان چه از مخفیگاه وی اطلاعی دارند با شماره تلفن‌های ۱۱۰، ۲۱۸۲۵۲۹۰، ۲۱۸۲۵۲۶۷ اطلاع دهند.

قاضی ویژه قتل عمد تاکید کرد: چنان چه فرد یا افرادی به متهم فراری برای اختفا یا فرار کمک کنند به عنوان متهم تحت تعقیب قضایی قرار می‌گیرند و مجازات خواهند شد.

منبع: خراسان

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->